Αναζήτηση
 
Κατηγορίες

 

Πληροφορίες
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
Tροποι Πληρωμηs
Αποστoλεs
Όροι χρήσεως
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ » Ενέργεια - Τόνωση » GU - Electrolyte Brew / πορτοκάλι / 34 γρ.

Περιγραφή


GU - Electrolyte Brew / πορτοκάλι / 34 γρ.

- Προηγμένη Ενυδάτωση: Ο ανανεωμένος ηλεκτρολύτης της GU - που αντικατέστησε τον GU2O - με την νέα συσκευασία και την ονομασία GU Electrolyte Brew™ είναι ο καλύτερος φίλος του νερού. Η πραγματικότητα είναι ότι με τον ιδρώτα αποβάλλεις πολύ περισσότερα συστατικά από μόνον απλό νερό. Γι’ αυτό το λόγο όταν ενυδατώνεσαι πρέπει να έχεις ένα ειδικό ρόφημα με τις σωστές ποσότητες νατρίου, καλίου και υδατανθράκων που θα ξαναφέρει το σώμα σου σε απόλυτη ισορροπία. Χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρολύτη της GU Electrolyte Brew™ συχνά θα σε βοηθήσει να αποδόσεις καλύτερα και να προπονηθείς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

- Το Απλό είναι και Καλύτερο: Δεν υπάρχουν παραπλανητικά συστατικά. Ο ηλεκτρολύτης GU Electrolyte Brew™ είναι όσο πιο απλός γίνεται – με μόνον τα απολύτως απαραίτητα συστατικά. Η σύνθεσή του περιέχει σύνθετους (μαλτοδεξτρίνη) και απλούς (φρουκτόζη) υδατάνθρακες σε ιδανική αναλογία, ζωτικής σημασίας ηλεκτρολύτες σε σωστές δόσεις για έντονη προπόνηση και 100% φυσικά χρώματα και γεύσεις. Όλα αυτά σημαίνουν ότι ο ηλεκτρολύτης GU Electrolyte Brew™ είναι πολύ απαλός, εύπεπτος και ανεκτός από το στομάχι σας και θα σας κρατήσει εστιασμένους στο στόχο σας κατά την διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα.

- Απίθανες & Φυσικές Γεύσεις / Όχι Πολύ Γλυκό: Εάν ψάχνετε για κάτι πολύ γλυκό, απλά ψάξτε αλλού. Οι πιστοί αθλητές της GU εγκωμιάζουν την απαλή και ελαφρώς γλυκιά γεύση του ηλεκτρολύτη GU Electrolyte Brew™ που δεν κουράζει, δεν λιγώνει και πίνεται ευχάριστα ακόμα και μετά από αρκετές ώρες προπόνησης. Η GU δεν χρησιμοποιεί πιθανές καρκινογενείς ουσίες, τεχνητά αρώματα και χρώματα. Όλες οι γεύσεις και τα χρώματα είναι 100% φυσικά.

- Οδηγίες Χρήσεως: Για να ευχαριστηθείτε τον ηλεκτρολύτη BREW Electrolyte™ και για να είναι όσο πιο αποτελεσματικός γίνεται, ετοιμάστε τον πριν την προπόνηση. Εάν είσαστε έτοιμοι για μια πολύωρη προπόνηση, πάρτε μαζί σας ένα φακελάκι BREW Electrolyte™ 34 γραμ. και ανακατέψτε το σε νερό όταν το χρειαστείτε.

- Πριν: Ξεκινήστε να πίνετε ηλεκτρολύτη GU Electrolyte Brew™ πριν αρχίσετε την προπόνηση σας για να αυξήσετε στο μέγιστο τα επίπεδα ενυδάτωσής σας. Η GU συστήνει να καταναλώνετε 500-700ml ηλεκτρολύτη GU Electrolyte Brew™ μια ώρα πριν την άσκηση.

- Κατά την Διάρκεια: Κατά την διάρκεια, καταναλώστε 600-800ml ηλεκτρολύτη GU Electrolyte Brew™ ανά μια ώρα και αυξήστε την κατανάλωση υγρών σε θερμοκρασίες πάνω από 25C.

- Μετά: Μόλις τελειώσετε την προπόνησή σας συνεχίστε να ενυδατώνεστε με GU Electrolyte Brew™, αλλά συνοδέψτε το με 500ml το προϊόν αποκατάστασης της GU Recovery Brew™ για να βοηθήσετε το σώμα σας να αναπληρώσει ό,τι έχασε με την προπόνηση. Είναι καλό να καταναλώσετε το GU Recovery Brew™ στα πρώτα 20΄-30΄ μετά το τέλος της προπόνησής σας.

Μπορείτε να συνδυάσετε τον ηλεκτρολύτη GU Electrolyte Brew™ με τα ενεργειακά gel GU ή τα μασώμενα ενεργειακά gel Chomps για την απόλυτη αθλητική διατροφή και ενυδάτωση. Πάρτε ένα gel 15΄ πριν την προπόνηση ή τον αγώνα και μετά ένα gel κάθε 30-45΄. Πιείτε ηλεκτρολύτη GU Electrolyte Brew™ καθόλη τη διάρκεια της άσκησης και όταν τελειώσετε, ολοκληρώστε με ένα GU Recovery Brew™.

TIP: Επειδή ο ηλεκτρολύτης GU Electrolyte Brew™ περιέχει κυρίως σύνθετους υδατάνθρακες αντί για τόνους ζάχαρης, δεν διαλύεται εύκολα σε παγωμένο νερό. Αρχικά διαλύστε τον σε νερό χλιαρό νερό και κατόπιν προσθέστε παγωμένο νερό ή ακόμα και παγάκια.

Συσκευασία: 34 γραμμάρια

Κατασκευαστής: GU

 

 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Εταιρία
Προσφορές Περισσότερα
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
SSL Certificates