Αναζήτηση
 
Κατηγορίες

 

Πληροφορίες
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
Tροποι Πληρωμηs
Αποστoλεs
Όροι χρήσεως
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ » Πόνοι Αρθρώσεων » Marcus Rohrer - Glucosamine 60 δισκια

Περιγραφή


Marcus Rohrer - Glucosamine 60 δισκια

Η Γλυκοζαμίνη αποτελεί αμινοσάκχαρο το οποίο προκύπτει φυσικά στον οργανισμό. Ως επί το πλείστον, παρουσιάζεται στο χόνδρο και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία και την αντοχή των αρθρώσεων.

Η Γλυκοζαμίνη αποτελεί επίσης θρεπτική ουσία για τις πρωτεογλυκάνες, οι οποίες αποτελούν συστατικό στοιχείο του χόνδρου, το οποίο σε συνδυασμό με το κολλαγόνο (παρών στον ιστό σε μορφή δικτύου, για να παρέχει στο χόνδρο αντοχή), εξασφαλίζουν ότι οι αρθρώσεις λειτουργούν με ευλυγισία και πως δύνανται να απορροφήσουν υψηλές πιέσεις (σκεφτείτε τις αρθρώσεις των γονάτων και ισχίου).

Το MR Glucosamine αποτελεί τη Υδροχλωρική Γλυκοζαμίνη, η οποία είναι 100% φυτική και δεν είναι εκχύλισμα οστρακόδερμου και μαλακόστρακου, ή άλλων ζωικών πηγών.                                                                       

Τι καθιστά το συμπλήρωμα Γλυκοζαμίνης σημαντικό;  Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναφέρει ότι, σε παγκόσμιο επίπεδο, περί τα 400 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από αλλοιώσεις των αρθρώσεων.

Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή Γλυκοζαμίνης δύναται να αλλάξει. Ο έντονος τρόπος ζωής και οι εντατικές αθλητικές δραστηριότητες, δύνανται να έχουν αρνητική επίδραση στο χόνδρο λόγω καταπόνησης. Καθώς η Γλυκοζαμίνη συμπληρώνεται σε ελάχιστη ποσότητα μέσω της διατροφής, θα πρέπει να λαμβάνεται ως συμπλήρωμα.    

Τι το μοναδικό έχει το Marcus Rohrer Glucosamine;    

Αυτό που είναι εξαιρετικό είναι η προέλευση του MR Glucosamine. Παράγεται μέσω ειδικής επεξεργασίας, από φυτικές ουσίες. Το MR Glucosamine παρασκευάζεται από Υδροχλωρική Γλυκοζαμίνη (HCI). Σε αντίθεση με τη Θειική Γλυκοζαμίνη, η οποία χρησιμοποιείται στα περισσότερα συμπληρώματα, η Υδροχλωρική Γλυκοζαμίνη αποτελεί το αρχικό εκχύλισμα της Γλυκοζαμίνης. Εν συντομία: Η Υδροχλωρική Γλυκοζαμίνη απορροφάται ταχύτερα από τον οργανισμό απ’ ότι η Θειική Γλυκοζαμίνη, καθιστώντας τη δράση της πιο αποδοτική ανά δόση.

Επιπρόσθετα, το MR Glucosamine είναι 100% φυτικό και συνεπώς κατάλληλο για άτομα με αλλεργία στα μαλακόστρακα καθώς και για χορτοφάγους.  

Κατασκευαστής: Marcus Rohrer

 

 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Εταιρία
Προσφορές Περισσότερα
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
 

 

SSL Certificates