Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
Tροποι Πληρωμηs
Αποστoλεs
Όροι χρήσεως
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ » Πρωτεΐνες » PureFit - PureFit Chocolate Brownie Bar

Περιγραφή


PureFit - PureFit Chocolate Brownie Bar

Οι μπάρες PureFit είναι Αμερικάνικης προέλευσης και είναι σχεδιασμένες με πρωτοποριακό τρόπο, στοχεύοντας τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, αλλά και όσους ακολουθούν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Είναι Kosher-certified και Vegan-approved (για όσους κάνουν vegetarian διατροφή), δεν περιέχουν κοινά αλλεργιογόνα συστατικά όπως σιτάρι, γλουτένη ή γαλακτοκομικά και δεν θα λιώσουν, ούτε θα κολλήσουν ποτέ μέσα στην συσκευασία τους.

Οι μπάρες PureFit δεν περιέχουν τεχνητά συστατικά ή σακχαρώδες αλκοόλες, “κρυφούς” υδατάνθρακες, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες ή υδρογονωμένα έλαια και προσφέρουν 18 γραμ. ύψιστης ποιότητας πρωτεΐνη σόγιας Νon-GMO (μη γεννετικά τροποποιημένη), έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και απίθανη γεύση. Οι PureFit είναι οι #1 σε πωλήσεις μπάρες στην Αμερική στην κατηγορία μπαρών που έχουν υψιλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και δεν περιέχουν σιτάρι, γλουτένη ή γαλακτοκομικά.

Οι μπάρες PureFit αποτελούν ένα ενιαίο και αναπόσπαστο τμήμα του “The PureFit Fat-Burning System” (Σύστημα Καύσης Λίπους PureFit). Πάρεχουν πολλά από τα συστατικά και τις θερμίδες που χρειάζεστε για να έχετε μια ολοκληρωμένη διατροφή και δεν περιέχουν κανένα από τα επιβλαβή συστατικά που περιέχονται σχεδόν σε όλες τις μπάρες της αγοράς. 100% Φυσικά Συστατικά, 18 γραμμάρια Πρωτεΐνη Σόγιας Νon-GMO (Όχι Γεννετικά Τροποποιημένη), Απίθανη Γεύση. H PureFit έχει χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, φέρει περισσότερα από 20 χρόνια έρευνας και δεν ήταν πρακτικά δυνατό να παρασκευασθεί μέχρι σήμερα. Τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν τις μπάρες PureFit να διαφέρουν από τον ανταγωνισμό είναι ότι είναι φτιαγμένες: 

ΧΩΡΙΣ Υδρογονωμένα Έλαια

ΧΩΡΙΣ Προϊόντα Ζωϊκής Προέλευσης - Vegetarian

ΧΩΡΙΣ Χοληστερόλη ή Trans Fatty Acids

ΧΩΡΙΣ Σιτάρι ή Γλουτένη

ΧΩΡΙΣ Γαλακτοκομικά

ΧΩΡΙΣ Τεχνητές Γλυκαντικές Ουσίες

ΧΩΡΙΣ “Κρυφούς” Υδατάνθρακες

ΧΩΡΙΣ Σακχαρώδες Αλκοόλες

Το καλύτερο από όλα είναι ότι οι μπάρες PureFit είναι εξαιρετικά ευέλικτες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο γεύματος, ως υγιεινό ενεργειακό snack λόγω του χαμηλού γλυκαιμικού τους δείκτη και φυσικά ως μπάρα αποκατάστασης μετά από μια προπόνηση με τα 18γραμ. πρωτεΐνης που περιέχει. Είναι γνωστό ότι όσο περισσότερη πρωτεΐνη περιέχει μια μπάρα, τόσο πιο σκληρή και στεγνή γίνεται. Η PureFit έχει καταφέρει με 18 γραμ. πρωτεΐνης να προσφέρει μια μαλακιά και όχι στεγνή μπάρα σε 5 απίθανες γεύσεις.

Από επαγγελματίες αθλητές μέχρι στελέχη εταιριών, όλοι λατρεύουν την γεύση τους και την κορυφαία σύνθεσή τους. Επιτέλους, η PureFit είναι μια μπάρα που δεν έχει φτιαχτεί μόνο για τον ερασιτέχνη ή επαγγελματία αθλητή, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από όλη την οικογένεια.

Διατίθεται σε συσκευασία κουτιού 15 τμχ.

 

Κατασκευαστής: PureFit

 

 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Εταιρία
Προσφορές Περισσότερα
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
 

 

SSL Certificates