Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
Tροποι Πληρωμηs
Αποστoλεs
Όροι χρήσεως
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ » Ειδικά Συμπληρώματα » Life Extension - Arthromax with Theaflavins, 120 κάψουλες

Περιγραφή


Life Extension - Arthromax with Theaflavins, 120 κάψουλες

Υγιείς αρθρώσεις χωρίς πόνους

Οι πόνοι στις αρθρώσεις αποτελούν μία από τις συνέπειες της γήρανσης. Με την πάροδο των χρόνων, αυξάνονται κάποιες βλαβερές κυτοκίνες (παράγοντες που ρυθμίζουν το ανοσοποιητικό) οι οποίες συνεισφέρουν σε εκφυλιστικές παθήσεις. Αυτοί οι προ-φλεγμονώδεις παράγοντες εμπλέκονται σε διάφορες παθήσεις που σχετίζονται με τη γήρανση, όπως τα προβλήματα στις αρθρώσεις.

Η αναστολή της δράσης των κυτοκινών είναι ζωτική για την υγεία των συνδέσμων. Εκτός από την προστασία τους από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζές, είναι σημαντικό να αντικαθίστανται τα φυσικά συστατικά που ενισχύουν τους συνδέσμους, όπως η γλυκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη.

Η φόρμουλα ArthroMax έχει έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει υποστήριξη στις αρθρώσεις και τους χόvδρους. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε γλυκοζαμίνη, σε συνδυασμό με ένα ειδικό απόσταγμα του φυτού Boswellia, γνωστό ως 5 Loxin. Η γλυκοζαμίνη παρέχει στήριξη στη δομή των συνδέσμων, ενώ το 5 Loxin καταστέλλει το ένζυμο 5-λιποξυγενάση, ελαττώνουν έτσι τα επίπεδα των καταστροφικών για τους συνδέσμους λευκοτριενίων Β4.

Οι φλεγμονώδες αντιδράσεις ρυθμίζονται από μια σειρά κυτοκινών που παράγονται από το σώμα. Η διαδικασία της γήρανση επιφέρει ανισορροπία στις κυτοκίνες. Νέες μελέτες έδειξαν ότι ένα ειδικό συστατικό που βρίσκεται στο μαύρο τσάι καταστέλλει τις προ-φλεγμονώδες κυτοκίνες. Οι ενώσει αυτές, που ονομάζονται Θεαφλαβίνες, ρυθμίζουν την έκφραση των γονιδίων και των κυτοκινών που σχετίζονται με φλεγμονώδες παθήσες.

To ArthroMax παρέχει αυτά τα βιοενεργά συστατικά των θεαφλαβινών, καθώς και MSM (methyl sulfonyl methane), το οποίο περιέχει τα παράγωγα θείου και τα μεθύλια που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία των συνδετικών ιστών, όπως οι τένοντες και οι χόνδροι. To FruiteX Β Osteoboron, μια πατενταρισμένη μορφή βορίου που απαντάται στις τροφές, έχει μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα από κάθε άλλη μορφή βορίου. Επιπλέον, συνεισφέρει στην υγεία των οστών και των αρθρώσεων.

To ArthroMax with Theaflavins περιέχει λιγότερα από 10mg καφεΐνη ανά μερίδα (η ποσότητα που υπάρχει σε ένα τέταρτο του φλιτζανιού πράσινο τσάι).

Περιεκτικότητα ανά τέσσερις κάψουλες
Glucosamine sulfate 1000mg, Ν acetyl D glucosamine 1000mg, Methyl sulfonyl methane (MSM) 1000mg, Proprietary and patented blend of natural atrus and 300mg palm fruit extract containing nobiletin and tangeretin 5 loxin. Boron 1,5mg. Δεν περιέχει συντηρητικά, γλουτένη, μαγιά, αρώματα, χρώματα, γλυκαντικά, κ.λ.π.

Δοσολογία
Δύο κάψουλες το πρωί και δύο το βράδυ μετά το φαγητό.

Προσοχή
Αν η συνολική χοληστερίνη είναι κάτω από 160, μην το χρησιμοποιήσετε. Αν είστε αλλεργικός/ή στα οστρακοειδή, μην το χρησιμοποιήσετε. Αν είστε υπό θεραπεία αντιοιστρογόνων (πχ tamoxifen), μην το χρησιμοποιήσετε. Να μην ξεπερνάτε τη συνιστώμενη δοσολογία. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οποιοδήποτε ασύνηθες σύμπτωμα να σταματήσετε αμέσωςτη λήψη και να συμβουλευθείτε το γιατρό σας. Κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού, μη χρησιμοποιείτε συμπληρώματα δαιταροφής χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας.

Κατασκευαστής: Life Extension

 

 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Εταιρία
Προσφορές Περισσότερα
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
 

 

SSL Certificates