Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
Tροποι Πληρωμηs
Αποστoλεs
Όροι χρήσεως
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ » Life Extension - Test Ελευθέρων Ριζών

Περιγραφή


Life Extension - Test Ελευθέρων Ριζών

Για να ξέρεις πόσο οξειδωμένος είσαι

TEST ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΡΙΖΩΝ

Κατά τη διάρκεια των καύσεων, το οξυγόνο παράγει κάποιες ουσίες που λέγονται ελεύθερες ρίζες οξυγόνου. Αυτές οι ουσίες είναι πολύ ισχυρές και είναι απαραίτητες για να μπορεί το οξυγόνο να καταστρέφει τα βακτηρίδια, τους ιούς, τα γερασμένα, άρρωστα ή καρκινικά κύτταρα, καθώς επίσης και για να ενεργοποιεί τον οργανισμό ώστε να επιτύχει καλύτερη αποτοξίνωση.

Όταν όμως υπερπαράγονται ή ο οργανισμός δεν μπορεί να τις εξουδετερώσει εύκολα, δημιουργείται μια κατάσταση υπερβολικής οξείδωσης που λέγεται Οξειδωτικό Στρες.

Στο οξειδωτικό στρες, χιλιάδες ρίζες ελεύθερου οξυγόνου επιτίθενται στα κύτταρα και καταστρέφουν το DNA τους. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται εκφυλιστικές βλάβες ή μεταλλάξεις, που οδηγούν σε καρκίνο, αρθρίτιδες, διαβήτη, χρόνια κόπωση, παθήσεις ήπατος - καρδιάς, καταρράκτη, εγκεφαλικά, άνοια και γήρανση.

Η υπερβολική παραγωγή ελευθέρων ριζών οξυγόνου προκαλείται από το υπερβολικό φαγητό, το υπερβολικό αλκοόλ, το κάπνισμα και την υπερβολική άθληση.

Επίσης, τοξικές ελεύθερες ρίζες εισέρχονται στον οργανισμό από τη μόλυνση του περιβάλλοντος, την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, αλλά και τις διάφορες ακτινοβολίες. Κατά τη διάρκεια της υπερβολικής οξείδωσης παράγεται μια ουσία που λέγεται  MDA (μαλονική διαλδεΰδη), η οποία αποβάλλεται από τα ούρα. Όσο περισσότερο οξειδωμένος είναι ο οργανισμός, τόσο περισσότερο MDA αποβάλλεται.

Με ένα ειδικό τεστ που ανιχνεύει τα επίπεδα MDA και λέγεται τεστ ελευθέρων ριζών, ανακαλύπτουμε πόσο οξειδωμένοι είμαστε. Το τεστ ελευθέρων ριζών μας βοηθά να ρυθμίσουμε ανάλογα τη διατροφή, την άσκηση και τη λήψη αντιοξειδωτικών συμπληρωμάτων. Το τεστ ελευθέρων ριζών είναι η πυξίδα της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου.

Περιέχει τέσσερα τεστ. Κάθε τεστ περιλαμβάνει μία αμπούλα, έναν ουροσυλλέκτη και ένα σταγονόμετρο. Ακόμη, περιέχει ένα χρωματιστό καρτελάκι εκτίμησης και οδηγίες χρήσης.

Προειδοποίηση :

Να μη γίνει ενέσιμο. Μην το καταπιείτε. Μην το εισπνεύσετε. Το περιεχόμενο του φιαλιδίου μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Το έντονο χρώμα μπορεί να προκαλέσει λεκέδες. Προσθέστε τα ούρα στην αμπούλα. Μην προσθέσετε το περιεχόμενο της αμπούλας στα ούρα. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση τυχαίας κατάποσης ή επαφής με τα μάτια, συμβουλευθείτε έναν γιατρό. Το προϊόν αυτό δεν έχει σκοπό να διαγνώσει, να θεραπεύσει ή να εμποδίσει κάποια ασθένεια.

Κατασκευαστής: Life Extension

 

 
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Εταιρία
Προσφορές Περισσότερα
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
 

 

SSL Certificates