Αναζήτηση
 
Κατηγορίες

 

Πληροφορίες
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
Tροποι Πληρωμηs
Αποστoλεs
Όροι χρήσεως
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ » Μυικοί πόνοι » NOW Foods - Glucosamine, Msm & Arnica Liposome Lotion, 8 oz

Περιγραφή


NOW Foods - Glucosamine, Msm & Arnica Liposome Lotion, 8 oz

Η NOW Glucosamine/MSM/Arnica Liposome Lotion είναι ένα συνεργιστικό μείγμα από παράγοντες που υποστηρίζουν τους συνδέσμους και το δέρμα και προέρχονται μέσω της τεχνολογίας λιποσωμάτων.

Τα Λιποσώματα είναι επικαλυπτόμενες, μεμβρανώδης σφαιρικές δομές, που είναι παρόμοιες με τα μικρά κύτταρα.

Μπορούν να μεταφέρουν σχεδόν κάθε δραστική ουσία, την οποία μπορεί να παραδώσουν εξολοκλήρου με τη μία ή να την απελευθερώσουν αργά με την πάροδο του χρόνου.

Έρευνα για τη χρήση των λιποσωμάτων για τοπική εφαρμογή άρχισε από τον Mezei και τους συναδέλφους του κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980.

Πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τα συστήματα παράδοσης των λιποσωμάτων έχουν βελτιώσει την ικανότητα των φωσφολιπιδίων να παραδώσουν αυτά τα, ζωτικής σημασίας, θρεπτικά συστατικά μέσω της επιδερμίδας και σε βαθύτερα στρώματα του ιστού.

Η γλυκοζαμίνη είναι μία ένωση που βρίσκεται φυσικά στο σώμα και αποτελείται από τη γλυκόζη και το αμινοξύ γλουταμίνη.

Η Γλυκοζαμίνη είναι απαραίτητη για την παραγωγή γλυκοζαμινογλυκάνης, ένα μόριο που χρησιμοποιείται στη δημιουργία και επιδιόρθωση του χόνδρου και άλλων ιστών του σώματος.

Η Γλυκοζαμίνη έχει αποδειχθεί αποτελεσματική για την ελάφρυνση του πόνου της οστεοαρθρίτιδας, την αποκατάσταση των χόνδρων, την ανανέωση του αρθρικού υγρού και την επισκευή των αρθρώσεων που έχουν καταστραφεί από την οστεοαρθρίτιδα.

Το MSM, methylsulfonylmethane προμηθεύει τον οργανισμό με θείο, που αποτελεί ζωτικό στοιχείο για την οικοδόμηση των αρθρώσεων, των χόνδρων, του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών, καθώς και ομάδες μεθυλίου, οι οποίες υποστηρίζουν πολλές ζωτικής σημασίας βιοχημικές διεργασίες στον οργανισμό, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής ενέργειας.

Η Arnica montana χρησιμοποιείται συνήθως στα φυτικά έλαια και αλοιφές που εφαρμόζονται στο δέρμα ως αντι-φλεγμονώδης και παυσίπονοι παράγοντες για τους πόνους, μώλωπες, διαστρέμματα.

Άκρως αραιωμένα ομοιοπαθητικά παρασκευάσματα θεωρούνται ασφαλή και χρησιμοποιούνται ευρέως για τη θεραπεία των τραυματισμών.

Προτεινόμενη Χρήση: Κάνετε μασάζ με το Massage NOW Glucosamine, MSM & Arnica Liposome Lotion στο δέρμα όπως απαιτείται. Οι NOW Glucosamine και NOW MSM κάψουλες ή δισκία μπορούν να ληφθούν εσωτερικά για συνεργιστικά αποτελέσματα.
Συστατικά: De-ionized Water,Aloe veraLeaf Juice, MSM (Methylsulphonylmethane), Glucosamine Sulfate Potassium Complex, Emulsifying Wax, Arnica spp. Flower Tincture, Vegetable Glycerin, Sweet Almond Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Safflower Oil, Cetyl Alcohol, Stearic Acid (vegetable source), Meadowfoam Seed Oil, Phospholipids, Ceteareth-20, Natural Vitamin E (d-alpha tocopheryl acetate), Grapefruit Seed Extract, Green Tea Extract, Cedar Bark Extract and Xanthan Gum.
Προσοχή: Μόνο για εξωτερική χρήση. Η Arnica μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματίτιδα με εκτεταμένη χρήση ή σε ευαίσθητα άτομα. Να μην χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές ή σπασμένο δέρμα.Η εταιρεία NOW Foods δεν δοκιμάζει τα προϊόντα της σε ζώα.Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος.Παρακαλώ ανακυκλώνετε τη συσκευασία.

Κατασκευαστής: NOW Foods

 

 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Εταιρία
Προσφορές Περισσότερα
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
 

 

SSL Certificates