Αναζήτηση
 
Κατηγορίες

 

Πληροφορίες
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
Tροποι Πληρωμηs
Αποστoλεs
Όροι χρήσεως
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ » Πόνοι Αρθρώσεων » NOW Foods - Joint Support Cream, 4 oz

Περιγραφή


NOW Foods - Joint Support Cream, 4 oz

Η NOW Joint Support Cream™ είναι ένα ισχυρό μίγμα γλυκοζαμίνης, boswellin και καψαϊκίνης, που βοηθάει στην ανακούφιση των κουρασμένων και καταπονημένων αρθρώσεων.

Η γλυκοζαμίνη είναι ένα αμινοσάκχαρο, που προέρχεται από την χιτίνη των οστρακοειδών και χρησιμοποιείται από το σώμα για να υποστηρίξει την υγιή δομή των συνδέσμων.

Αποτελείται από γλυκόζη (σάκχαρο) και γλουταμίνη (αμινοξύ) και χρησιμοποιείται από τα χονδροκύτταρα για την διαμόρφωση γλυκοζαμινογλυκανών (glycosaminoglycans (GSG)) και πρωτεογλυκανών (proteoglycans (PG)).

Και τα δύο αυτά συστατικά προσελκύουν και δεσμεύουν το νερό στους χόνδρους, αυξάνοντας την ανθεκτικότητα.

Η έρευνα δείχνει ότι η γλυκοζαμίνη βοηθά το σώμα να επισκευάσει τους κατεστραμμένους, διαβρωμένους ιστούς των χόνδρων.

Τα Boswellic οξέα είναι γνωστό ότι μειώνουν την διόγκωση της άρθρωσης, βοηθούν στην διατήρηση της παροχής αίματος στις υπό φλεγμονή αρθρώσεις, στη διατήρηση της κινητικότητας και την μείωση του πόνου και της δυσκαμψίας στις αρθρώσεις.

Τα Boswellic οξέα φαίνεται να έχουν αντιφλεγμονώδη δράση καθώς αναστέλλουν ένα ένζυμο που είναι υπεύθυνο για την παρασκευή leukotrienes.

Οι Λευκοτριένες αυξάνουν την διαπερατότητα των αιμοφόρων αγγείων, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε διόγκωση και ευαισθησία, χαρακτηριστικά μίας φλεγμονής.

Τουλάχιστον μία μελέτη έδειξε ότι τα Boswellic οξέα μπορούν να «ανοίξουν» μια παράλληλη κυκλοφορία του αίματος εξασφαλίζοντας επαρκή παροχή αίματος στις αρθρώσεις.

Η ένωση καψαϊκίνη (capsaicin) είναι η δραστική ουσία της ξερής κόκκινης πιπεριάς ("τσίλι"), η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα για την προσωρινή ανακούφιση από μικρούς ή μεγάλους πόνους των μυών και των αρθρώσεων που συνδέονται με την αρθρίτιδα, απλή οσφυαλγία, τις εξαρθρώσεις και τα διαστρέμματα.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η καψαϊκίνη μπορεί να ανακουφίσει από τα αρθριτικά συμπτώματα και να βελτιώσει την ευελιξία των αρθρώσεων.

Η Καψαϊκίνη φαίνεται να αναστέλλει τη δραστηριότητα του Decapeptide Substance P, μια ουσία που βρίσκεται στο αρθρικό υγρό των συνδέσμων και μπορεί να καταστρέψει τον χόνδρο και να μεγεθύνει την ένταση του πόνου.

Η NOW Joint Support Cream™ είναι, λοιπόν, σχεδιασμένη ειδικά να υποστηρίξει την βέλτιστη δομή και λειτουργία των αρθρώσεων και επομένως απαραίτητη για όσους έχουν έναν ενεργό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Η NOW Joint Support Cream™ σε συνδυασμό με τις NOW Joint Support™ capsules, αποτελεί μία δυνατή φόρμουλα για την προστασία και σωστή λειτουργία των συνδέσμων.

Προτεινόμενη Χρήση: Εφαρμόστε τοπικά για να ενισχύσετε την καλή λειτουργία των αρθρώσεων. Οι ενηλικές να τη χρεισιμοποιείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τη γύρω περιοχή. Να μην χρησιμοποιείτε σε τραυματισμένο δέρμα. Διακόψτε τη χρήση εάν παρουσιαστεί ερυθρότητα ή ερεθισμός. Σε περίπτωση ερεθισμού, ξεπλύνετε την περιοχή με αγνό σαπούνι και νερό.Άλλα Συστατικά: De-ionized Water, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride (from vegetable oil), Methyl Salicylate (natural), Glucosamine HCl, Safflower Oil, Vegetable Glycerine, Emulsifying Wax (from coconut/palm/corn oil), Boswellin Extract, Squalane (from olive oil), Stearic Acid (vegetable source), Xanthan Gum, d-alpha Tocopherol, Sorbic Acid, Grapefruit Seed Extract, Capsaicin, Ascorbyl Palmitate, Cypress/Cedar Extract and Retinyl Palmitate. Δεν δοκιμάζεται σε ζώα.

Κατασκευαστής: NOW Foods

 

 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Εταιρία
Προσφορές Περισσότερα
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
 

 

SSL Certificates